De Ploeg is supermodern biljartcentrum

De Ploeg is supermodern biljartcentrum

De Ploeg is supermodern biljartcentrum

Print
Zoersel - De spelers van Biljartclub De Ploeg in Halle-Zoersel zijn de koning te rijk. Ze gaan het nieuwe seizoen in met een bijkomende ruimte waar plaats is voor vier wedstrijdtafels. Dat brengt het totaal aantal biljarts in café De Ploeg op tien.
BC De Ploeg beleefde op de slotdag van het seizoen 2011-2012 het absolute hoogtepunt sinds haar ontstaan. Na een heuse thriller werd het team bestaande uit Jef Philipoom, Martin Horn, Jean Van Erp en Wesley De Jaeger Belgisch kampioen driebanden in eerste afdeling.

Het behalen van die nationale titel zorgde meteen voor een extra 'boost' binnen BC De Ploeg, met als gevolg een forse aangroei van het aantal spelende leden: van 28 naar 47. "Om die mensen allemaal voldoende speelgelegenheid te geven, breidden we de wedstrijdruimte uit met honderd vierkante meter. Het was een idee van mijn coach Luc Sebreghts", legt Danielle Le Bruyn uit.

Info: BC De Ploeg, Kapellei 276, 2980 Halle-Zoersel, 03.383.11.83, www.biljartcentrumdeploeg.be, info@biljartcentrumdeploeg.be

JAN VORSSELMANS

Foto: HVG
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio