Opkomst Crammerock breekt alle records

Het muziekfestival Crammerock, dat vrijdag en vandaag Stekene in de ban houdt, heeft een recordaantal tickets verkocht. “Er zijn maar liefst 25.000 tickets verkocht voor beide festivaldagen samen”, vertelt Robin Tulkens van de organisatie.

jrosquin

“Voor de vijfde maal op rij worden hiermee de bezoekerscijfers overtroffen. Daarnaast hebben wij ook 4000 kampeertickets verkocht, eveneens een recordaantal. Het comfort op de camping is ook verbeterd, met een ontbijttent en zelfs een supermarkt. Op de festivalweide zijn er dan weer gratis toiletten en een grotere shelter op het terrein. Ondanks het groot aantal bezoekers, waren de wachttijden aan de kassa’s beperkt, omdat blijkbaar werd ingegaan op onze oproep om verspreid te komen.”

Headliners vrijdag waren Triggerfinger, Arsenal en Therapy. Maar daarnaast stonden er nog grote namen als De Mens op het programma. Nu is het uitkijken naar het concert van topper White Lies met een spectaculaire lichtshow, die dit jaar een van hun laatste concerten geven. Verder op de affiche staan Ozark Henry, Isbels, Absynthe Minded en nog tal van andere bekende bands. Maar wie nog wil gaan, is eraan voor de moeite: het festival is namelijk uitverkocht.

IlPr

Foto: Stefaan Van Hul

MEER OVER Stekene

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio