Verkiezingen op GvA.be: Stel uw vraag!

Print

Verkiezingen op GvA.be: Stel uw vraag!

Uw krant maakt het vanaf vandaag, zes weken voor de gemeenteraadsverkiezingen, mogelijk om de kandidaat-politici in uw gemeente het vuur aan de schenen te leggen.

Hebt u een vraag over groen, verkeer, senioren, sportbeleid, veiligheid of een ander thema waar uw gemeente iets over te zeggen heeft? Stel ze aan een of meerdere partijen die op 14 oktober meedoen Politici hebben zich geëngageerd om voluit aan ons interactief project mee te werken.

HOE?

U moet maar één ding onthouden: www.uwgemeente.stemt.be. Op deze pagina vult u postcode of gemeentenaam in en gaat u vervolgens verder op een eenvoudig invulveld. Verwoord uw vraag en wij doen de rest: u wordt met een mail verwittigd wanneer de betrokken partijen het antwoord klaar hebben.

STEUN!

Wanneer u zélf geen vraag hebt, ga dan toch eens kijken op dezelfde pagina. Want u kan ook de al ingediende vragen 'steunen'. De meest gesteunde vragen stijgen in de rangorde en worden belangrijker voor de politici. Zo weegt u mee op de geleverde antwoorden, én op het toekomstig beleid!

EXTRA!

Op de pagina van uw gemeente krijgt u ook een zo volledig mogelijk overzicht van de partijen die meedoen op 14 oktober, mét alle kandidaten en foto's. Ook de huidige zetelverdeling en de resultaten van zes jaar geleden kan u nog eens raadplegen. Natuurlijk moet u ook op deze pagina's zijn om al het verkiezingsnieuws uit uw gemeente te lezen.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio