1 / 7

Auto belandt in Itegemse voortuin

Een grootvader heeft op de Isschotweg in Itegem (Heist-op-den-Berg) richting Berlaar-Heikant een ongeval gehad. Om onbekende redenen zwenkte hij maandag omstreeks 17u met zijn Nissan Almera over het linkse rijvak. Hij belandde in een voortuin tegen een houten elektriciteitspaal en een betonnen afsluiting.

Bert Provoost

Volgens getuigen gaf de man na de laatste bocht plots gas en zwenkte hij weg van zijn rijvak. Op het moment van het ongeval zat zijn kleinzoon, een tiener, als passagier naast hem in de wagen. Beide inzittenden raakten niet gewond. Na het ongeval herinnerde de bestuurder zich niet hoe het ongeval is kunnen gebeuren.

De wagen is zwaar beschadigd. Aan de woning zelfs is geen schade, met dank aan de elektriciteitspaal en de betonnen afsluiting. Als die er niet hadden gestaan, had de materiële schade veel groter geweest.

De Isschotweg was een uur afgesloten voor alle verkeer. Een elektriciteitskabel kwam laag over de weg te hangen. De netbeheerder loste het probleem snel op, zodat er geen gevaar meer was voor passanten.

Bert Provoost


Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio