Sp.a-Groen trekt met positieve balans naar de kiezer

Sp.a-Groen trekt met positieve balans naar de kiezer

Sp.a-Groen trekt met positieve balans naar de kiezer

Print
Het progressief kartel sp.a-Groen loste afgelopen weekend het officiële startschot van de verkiezingscampagne. "Aan de voorcampagne hebben we bewust niet meegedaan."

"Een stad moet immers bestuurd worden. En dat is wat er de voorbije legislatuur gebeurd is", beamen lijsttrekker en burgemeester Christel Geerts, en lijstduwer Freddy Willockx. "We hebben goede keuzes gemaakt en vooruitgang geboekt. Het progressief kartel is de politieke motor van de stad geweest, geruggensteund door onze coalitiepartners CD&V/N-VA." De campagnefolders met de voornaamste speerpunten worden sinds zaterdag in de bussen van de Sint-Niklazenaren gedropt en binnenkort verschijnen ook affiches in het straatbeeld.

"De voorbije zes jaren is er bestuurd met Groen in de meerderheid. Als we achterom kijken, kunnen we de bevolking een positieve balans voorleggen", zegt Willockx. "We zijn geëvolueerd van een banale provinciestad naar een bruisende thuis voor bijna 75.000 mensen." Het kartel blikt terug op talloze verwezenlijkingen, zoals de heraanleg van de markt en de vernieuwing van het rioleringssysteem. "Maar er wacht ons nog veel werk, onder andere op vlak van mobiliteit en de handelskern."

Volledige programma op www.spagroensint-niklaas.be

SOPY

Foto: Ludo Mariën

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio