Nasrien Cnops nieuwe sidekick Peter Van de Veire

De 23-jarige Nasrien Cnops wordt de nieuwe stewardess, zoals een sidekick vanaf nu heet, van Peter Van de Veire tijdens de ochtendshow op VRT-radiozender MNM. Zij vervangt Eva Daeleman die radio vaker met tv gaat combineren.

fvangarderen

Dat maakte Peter Van de Veire, onder het toeziend oog van VRT-baas Sandra De Preter, deze ochtend wereldkundig tijdens een live-uitzending voor MNM vanuit de kantine van KV Mechelen. Daar spelen de MNM-sterren vandaag tegen een ploeg luisteraars.

Nasrien Cnops uit Werchter studeerde aan de Katholieke Hogeschool Mechelen, waar ze Journalistiek en Audiovisuele Communicatie volgde. Tijdens haar studies werkte ze mee aan 'Stem 18+', het VRT-programma waarin zeven jongeren de kans kregen om alle vragen die ze hadden rond de verkiezingen te stellen aan politici. Nadien begon ze als redactrice bij MNM. Deze zomer zorgde Nasrien bij de zender ook nog voor enkele zwoele zomeravonden in het laatavondprogramma 'Night Lounge'. In maart vorig jaar sierde ze nog de cover van het mannenblad P-magazine.

HVGo

MEER OVER MNM

Nu in het nieuws