Feest in het Park "mooiste ooit"

Feest in het Park mooiste ooit

Feest in het Park "mooiste ooit"

Print
De zeventiende editie van het eigenzinnige muziekfestival "Feest in het Park", aan de Donkvijvers in Oudenaarde, lokte de afgelopen vier dagen minstens 38.000 bezoekers. Dat blijkt uit een schatting zondagavond van organisator Wim Merchiers.

Naar schatting 8.000 bezoekers trokken de openingsavond donderdag op gang, vrijdag waren er tussen 10 en 11.000 aanwezigen, zaterdagavond liepen 12.000 mensen over de wei en zondagavond klokt af tussen 8 en 9.000 bezoekers. De regen, die nemen ze er in Oudenaarde stilaan bij. "Het regende veertien van de voorbije zeventien edities, maar modder hadden we dit jaar niet," aldus organisator Merchiers.

De afgelopen editie was voor hem de mooiste. "Ik heb enkel geprogrammeerd wat ik zelf tof vind, muzikaal was het ongelooflijk goed", klinkt het. Zo bracht de Jamaïcaanse "King of Dancehall" Beenie Man, "de show van zijn leven", bewees Fat Freddy's Drop "waarom ze in Europa grote jongens zijn". Ook de DJ-set van Groove Armada en David Rodigan én het binnenlands talent Goose en Arsenal blijven bij Merchiers nazinderen.

Foto Belga: Vorig jaar kampte Feest in het Park nog met een overstroomde camping