Kankerpatiënten misbruikt uit winstbejag

Kankerpatiënten misbruikt uit winstbejag

Kankerpatiënten misbruikt uit winstbejag

Print
Mol - Een koppel misbruikte de afgelopen weken de goede naam van het Molse comité Kom Op Tegen Kanker om geld uit de zakken van burgers en handelaars te slaan. Leden van het Mols comité Kom Op tegen Kanker (KOTK) ontdekten de malafide praktijken.

"We willen heel duidelijk stellen dat elke actie die wij ondernemen lang op voorhand via allerlei kanalen wordt bekendgemaakt", aldus het comité.

Het team meldde de feiten bij de politie. Die vraagt aan iedereen die door het koppel wordt benaderd om meteen het politiebureau te verwittigen.

"Wij werken hard aan onze zichtbaarheid. We zijn van plan om naamkaartjes te maken voor al onze medewerkers zodat we ons ten alle tijden kenbaar kunnen maken. Dan hoeven mensen zich geen zorgen te maken of het geld wel op de juiste plaats terecht komt", zegt het comité.

In september houdt de vereniging een plantjesverkoop en een swappingbeurs, een happening waar kleding kan geruild worden. Deze acties zullen duidelijk door de gemeentelijke communicatiekanalen bekend gemaakt worden.

Nele Caeyers

Foto Hilde van Geirt

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio