Politieman pleegt zelfmoord op straat

Politieman pleegt zelfmoord op straat

Politieman pleegt zelfmoord op straat

Print
Een politieagent uit Komen, in de provincie Henegouwen, heeft woensdagavond omstreeks 22 uur zelfmoord gepleegd nadat hij met zijn dienstwapen meermaals op straat had geschoten. De man was in ziekteverlof wegens een depressie. Dat bericht de krant Sudpresse op zijn website.

De feiten deden zich voor op de Waastensesteenweg in Komen. De man was in het politiebureau zijn wapen gaan ophalen, reed in op meerdere wagens en schoot meermaals in de straat. Een buurtbewoner kon in extremis door zijn echtgenote gered worden, doordat ze hem in een huis trok om hem te beschermen voor de schoten.

De politieman zou in een zware depressie beland zijn nadat hij had vernomen dat zijn vrouw hem bedroog. Het parket van Doornik voorziet een persconferentie om 15.45 uur.

Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over zelfdoding? Voor jezelf of iemand uit je omgeving? Bel de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 02/649 95 55. 's Avonds (behalve woensdag en zaterdag) kan je chatten van 19.00 - 21.30 uur op zelfmoordlijn.be

MEEST RECENT