Pingpongers serveren weer mosselen

Print
Berlaar - Komend weekend serveren de leden van tafeltennisclub Dylan Berlaar weer mosselen tijdens Ping Pong Kermis. Net voor de start van het seizoen gaan alle pingpongtafels aan de kant worden elke dag weer honderden kilo's mosselen klaargemaakt.
"Elk jaar verschieten we er van hoeveel sympathisanten onze club komen steunen. We doen met meer dan honderd vrijwilligers ons best om de lekkerste mosselen klaar te maken. Zo krijgen we extra geld in kas om ons eigen lokaal te verbeteren en te onderhouden en om te investeren in onze jeugdwerking. En tegelijk leren onze 150 leden elkaar tijdens het helpen eens op een andere manier kennen. Spelers van onze hoogste ploeg staan zij aan zij aan de afwas met spelers uit de laagste ploeg, gepensioneerden en jeugdleden steken samen een handje toe", vertelt clubsecretaris Werner Van den Broeck.

De Ping Pong Kermis is toe aan haar 24ste editie en vindt plaats op zaterdag 25, zondag 26 en dinsdag 28 augustus in het clublokaal aan de Alpenroosstraat. Elke dag start om 17u. Reserveren is niet nodig.

www.ttkberlaar.be
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio