Droomspeeltuin ingespeeld door 300 kinderen

Droomspeeltuin ingespeeld door 300 kinderen

Droomspeeltuin ingespeeld door 300 kinderen

Print
Kalmthout - Meer dan 300 kinderen stonden gisteren, woensdag 22 augustus, te trappelen om de nieuwe speeltuin in het gemeentelijk park aan het Strijboshof uit te proberen. De speeltuin kwam er op vraag van de kindergemeenteraad. Die wilden een droomspeeltuin in Kalmthout waar je ook pannenkoeken en ijsjes kon eten.
Uit de reactie van de kinderen, konden we opmaken dat het opzet geslaagd was: "Dat is hier precies zoals in de Efteling", "Die glijbaan is kei cool!", "Ik wil nog eens op de schommel" en "Tof dat alles schots en scheef staat". Maar we hoorden ook: "Spijtig dat de ijsjes alleen vandaag gratis zijn", want inderdaad, naar aanleiding van de feestelijke opening, kreeg iedereen een gratis ijsje.

De droomspeeltuin bestaat uit twee delen: een peuter- en kleuterzone met een zandbakcafeetje, en een avontuurlijke speelzone met grote schommel voor de oudere kinderen. De speeltuin ligt in het park rondom het Strijboshof, dat alle dagen vrij toegankelijk is. Tijdens de openingsuren van de taverne kunnen ouders hun kinderen vanop het verhoogd terras in 't oog houden.

Meer foto's over de feestelijke opening vindt u op de website van de gemeente: *www.kalmthout.be/foto*

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio