Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

50 artiesten zingen volop mee in klimaatlied (video)

Meer dan 50 artiesten hebben hun stem gegeven aan het klimaatlied 'Do it Now'. Tijdens het weekend van 22 en 23 september moet het lied over heel Vlaanderen gezongen worden.

drombouts

'Do it Now' is gebaseerd op de populaire Italiaanse melodie 'Bella Ciao'. Stef Kamil Carlens, bekend van Zita Swoon, zorgde voor een swingend hedendaags arrangement.

Milow, Lady Linn, Sioen, Veerle Baetens, Luc De Vos…Het zijn maar enkele van de meer dan 50 artiesten die hun stem gaven aan het klimaat.

Het lied past in de campagne 'Sing for the Climate', een initiatief van Nic Balthazar, 11.11.11 en de Klimaatcoalitie. Tijdens het weekend van 22 en 23 september zal het lied in meer dan 145 steden en gemeenten door vele duizenden mensen worden gezongen om zo hun bezorgdheid te laten weerklinken over de klimaatverandering.

Inschrijven voor zangmanifestaties in jouw provincie kan hier.

De single werd uitgegeven in samenwerking met Universal Music en is vanaf 22 augustus te verkrijgen in de Free Record Shops en op iTunes.

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio