Kartel sp.a - Groen plaatst geen verkiezingsborden

Kartel sp.a - Groen plaatst geen verkiezingsborden

Kartel sp.a - Groen plaatst geen verkiezingsborden

Print
Het verkiezingskartel sp.a-groen zet in aanloop naar de komende gemeenteraadsverkiezingen in Kapellen geen verkiezingsborden in het straatbeeld neer. De kandidaten van de rood-groene kartellijst willen de kiezer op de eerste plaats digitaal benaderen via e-mail en allerlei sociale media.

“Het klinkt allicht gedurfd, maar we hebben besloten om geen opvallend grote verkiezingsborden in velden en voortuintjes neer te zetten”, zeggen Harold van der Kraan (sp.a - 1e plaats) en Pieter Buysse (groen – 3de plaats). "Onderzoek heeft uitgewezen dat zulke borden maar een beperkt effect hebben op het stemgedrag van de kiezer. We geloven dat het inhoudelijker, sterker en persoonlijker zal zijn om gebruik te maken van gerichte raamaffiches. Dat we hiermee de afvalberg kunnen beperken, vinden we alvast mooi meegenomen."

 

Voor alle duidelijkheid wil het kartel benadrukken dat er wel affiches op de officiële aanplakborden van de gemeente komen. Deze hebben hoofdzakelijk een informatieve functie en zijn daartoe bestemd in het straatbeeld.

 

Ellen De Proost

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio