Jelle Vossen verdient 1 miljoen euro per jaar

Jelle Vossen verdient 1 miljoen euro per jaar

Jelle Vossen verdient 1 miljoen euro per jaar

Print
Jelle Vossen verlengde zaterdag zijn contract bij KRC Genk tot juni 2017. De 23-jarige aanvaller wordt daarmee één van de best betaalde voetballers in de Jupiler Pro League. Vossen zal de komende jaren ongeveer 1 miljoen euro per jaar verdienen.

"Ik speel vanaf mijn twaalfde voor KRC Genk en ben een kind van het huis. Ik kon me vinden in het voorstel. Onze overeenkomst getuigt van respect van beide partijen. Ik ben er heel gelukkig mee", aldus Vossen.

1 miljoen

Het jaarloon van de aanvaller zal na zijn contractverlenging rond de 1 miljoen euro liggen. Dat maakt van Vossen de best betaalde Genk-speler en één van de grootverdieners in de Belgische voetbalcompetitie.

David Beckham

Vossen mag dan wel bij het kransje van de best betaalde voetballers in de Jupiler Pro League behoren. Aan het loon van David Beckham kan hij niet tippen. De Engelsman van LA Galaxy verdient in de VS 3,2 miljoen euro per jaar, en krijgt daarbovenop nog eens 17 miljoen euro uit reclamecontracten. Beckham verdient daarmee elke dag liefst 54.000 euro.

MG/ToMas/ToVe
Foto Belga

Meer voetbalnieuws