CD&V/Onafhankelijken stelt verkiezingslijst voor

Print
CD&V/Onafhankelijken stappen naar de kiezer met een gezamelijke lijst. Die telt maar liefst twaalf nieuwkomers.
CD&V legt de lat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen hoog. Er wordt daarom een beroep gedaan op een mix van ervaren en nieuwe kandidaten. Burgemeester Eddy Vercammen aan de kop en Martine De Graef, gewezen gedeputeerde van de provincie Antwerpen op plaats 2 worden gevolgd door niet minder dan vier schepenen en de OCMW-voorzitter. Onderaan de lijst zorgen schepen Hilde Van de Werf en Willy Van Looy voor het sluitstuk van de lijst.

Met CD&V gemeenteraadsleden Annita Van der Auwera, Rik Cruyplants en Annie Van Dessel komt ervaring aan de aftrap. Guido Op de Beeck en Ilse Spittaels zijn de deskundigen als OCMW-raadslid. Ook staan er maar liefst 12 nieuwkomers op de lijst. De leeftijd van de kandidaten varieert tussen 21 en 64 jaar.

"De lijst is een sociaal geëngageerde mix met technici, administratieve krachten, opvoedkundigen, zorgverleners, zelfstandigen, bedienden, arbeiders en gepensioneerden", stelt secretaris Clement Wuyts. "Samen met het feit dat de kandidaten ook geografisch verspreid in de gemeente wonen, is er een volwaardige representatie van de samenstelling van onze bevolking." De volledige lijst met foto's vindt u op de website www.cdenvskw.be.

BACE

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio