Seks & Relaties

Top 10 : dingen die mannen niet verstaan aan vrouwen

Print

Top 10 : dingen die mannen niet verstaan aan vrouwen

Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus. Toch? En dat is ook meteen de reden waarom heel wat mannen zich totaal niet kunnen terugvinden in het overgrote gedeelte van het vrouwelijke gedrag. De website ModernMan.com zette enkele van de meest 'irritante' gewoontes van dames op een rijtje:

1) Het aantal vazen in huis. "Als we voor iedere vaas, die vrouwen bezitten, een boeket bloemen zouden moeten kopen, waren we bankroet."

2) Voetenverzorging. "Speciale lotions voor je voeten? Is wat je op je gezicht of je lichaam smeert plots niet goed genoeg voor je voeten?"

3) Weegschaal in de badkamer. "Je gebruikt ze amper, ze staat stof te verzamelen onder het badkamerkastje, en toch moet ze blijven staan voor je."

4) Kleine handtassen. "Waarom dragen vrouwen zo'n kleine tasjes, en vragen ze ons om hun sleutels of hun portefeuille te dragen? Koop dan gewoon een grotere tas."

5) Kussens. "Decoratieve kussens… als we er niet ons hoofd op mogen leggen, wat voor nut hebben ze dan?"

6) Sleehakken. "Kom op dames, een hak is nog zo sexy. Ga het dan niet verbrodden door een blok onder je voeten te laten bengelen. Dat is gewoon vals spelen."

7) Bedankt-sms'jes. "Als je hen al in real life bedankt hebt voor een leuke avond, moet je dat niet nog eens liggen sms'en vijf minuten later."

8) Flanellen pyjama's. "Ze zijn totaal niet sexy. Als je het koud hebt, moet je ons je laten warm houden."

9) Hangende laarzen. "Het mag dan mode zijn, laarzen die niet aansluiten aan je been, geven ons de indruk dat ze van je tuinierende grootvader afkomstig zijn."

10) Kleuren van je bovenlip. "Je haartjes boven je lip afbleken heeft geen zin, we zien ze nog steeds, ze zijn nu gewoon wit. Laat die handel verwijderen!"

Photo News

NIET TE MISSEN