Meisje van 15 uit Temse weer veilig thuis

Print
Temse - De politie onderschepte dit weekend de 15-jarige Xena en haar oudere vriend in Lebbeke. Haar vader had haar als vermist opgegeven.

Van woensdag tot zaterdag schuimde haar vader Staf de straten van Antwerpen en omgeving af in de hoop zijn vermiste dochter tegen het lijf te lopen. Zij was dinsdagavond samen met een vriendin gaan feesten in Antwerpen. Haar vriendin keerde terug, maar van Xena ontbrak vanaf toen elk spoor.

Ze werd nog even gezien op de Groenplaats met haar zeven jaar oudere vriend Nathan uit Sint-Niklaas. Haar vader vertrouwde de situatie niet en meende dat haar vriend haar tegen haar wil in Antwerpen hield. Hij deed een oproep op Facebook om zijn dochter te helpen terugvinden.

Het verdwenen tweetal reed vorige week van Antwerpen naar Zele, Wommelgem en Lebbeke. Ze logeerden bij vrienden van de jongen. “Ik ben niet tegen mijn wil meegegaan. Wel vroeg mijn vriend mijn gsm af te zetten omdat we anders getraceerd konden worden”, zegt het meisje.

Uiteindelijk kreeg de vader van Xena zaterdagmiddag het verlossende telefoontje. Vrienden van het koppel hadden de politie verwittigd.

SOPY

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio