Dansclub 2000 organiseert opendeurdagen

Dansclub 2000 organiseert opendeurdagen

Dansclub 2000 organiseert opendeurdagen

Print
Schilde - In september start Dansclub 2000 vzw met het drieëndertigste lesjaar. Mensen die nog geen lid zijn van de club en interesse hebben in dansen moeten tijdens de opendeurdagen op 8 en 13 september beslist eens een kijkje komen nemen. “De opendeurdagen staan in het teken van de nieuwelingen”, vertelt voorzitter François Eelen. “Er wordt een proefles gegeven, die uiteraard zonder enige verplichting is.”
Dansclub 2000 vzw telt meer dan 200 leden en er komt een ruim aanbod dansen aan bod. “Op het programma staan alle latin- en ballroomdansen, aangevuld met een hele reeks gezelschaps-, line- en modedansen”, vertelt Eelen. “Al deze dansactiviteiten gaan door in het Dienstencentrum. Onze leden kunnen kiezen uit zes niveaus en een lesjaar bestaat uit 20 lessen. Daarnaast zijn er nog 25 oefenavonden en 5 oefennamiddagen.”

Een andere sterke troef van Dansclub 2000 vzw is dat er naast de dansmomenten ook heel wat nevenactiviteiten worden georganiseerd. “We trachten iedere maand zoiets te doen zodat onze leden elkaar nog beter kunnen leren kennen”, besluit Eelen. “Enkele voorbeelden zijn wandelingen, een weekendje, een ééndagsreis, een Sint-Niklaasfeest, een kerstfeest, een etentje en zo zijn er nog heel wat andere zaken te doen.” SeRu

www.dansclub2000.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio