Biglia naar Arsenal als vervanger Song?

Biglia naar Arsenal als vervanger Song?

Biglia naar Arsenal als vervanger Song?

Print
Lucas Biglia staat volgens Engelse bronnen dicht bij een overgang naar Arsenal. De middenvelder van Anderlecht zou Alexandre Song moeten vervangen, die dit weekend voor negentien miljoen euro naar Barcelona verkaste.

De opstapclausule van acht miljoen euro die in het contract van Biglia werd opgenomen, zou dus geen probleem mogen vormen voor de club van manager Arsène Wenger.

Het enige wat een eventuele transfer in de weg zou kunnen staan, is de toekenning van een werkvergunning. Aangezien Biglia niet genoeg interlands op zijn teller heeft staan voor Argentinië, komt hij in principe niet in aanmerking voor een Engelse werkvergunning.

In dat geval moet een speciale commissie de knoop doorhakken. Met het geld van Biglia zou Anderlecht onder andere de transfer van de Finse verdediger Niklas Moisander willen financieren.

Na de wedstrijd tegen Bergen bevestigde Cheikhou Kouyaté dat hij wel het seizoen uitdoet bij Anderlecht. "Champions League of niet, ik blijf tot het einde van de competitie bij Anderlecht", aldus Kouyaté. "Mijn ploegmaats hebben mij over de streep getrokken."

ALEL

Foto Photo News

Meer voetbalnieuws