Auto vliegt tegen eerste verdieping huis

Print

Auto vliegt tegen eerste verdieping huis

Puurs - Sherif Abdelhamid (50) had zich zijn suikerfeest lichtjes anders voorgesteld. Een dronken bestuurder verloor met zo’n hoge snelheid de controle over het stuur en vloog tegen de eerste verdieping van Sherifs huis in Puurs.

De 24-jarige bestuurder van een Volkswagen Golf was op de A12, die vlak naast Sherifs huis loopt, de controle over het stuur verloren en van de weg gegaan. Hij was eerst door een gracht gevlogen en had dan een groot stalen hek geramd.

Daarna had Sherifs aanhangwagen, die hij gebruikt om auto’s te depanneren, gediend als schans. De Volkswagen was in de lucht gekatapulteerd, tegen Sherifs gevel gebotst ter hoogte van de eerste verdieping en uiteindelijk op zijn dak tot stilstand gekomen in de struiken. In de vlucht had de Golf ook nog het dak van Sherifs auto opengereten.

“De bestuurder zat op het trapje van mijn voordeur", vertelt Sherif. "Hij was op eigen houtje uit zijn auto gekropen en was nauwelijks gewond."

De federale wegpolitie en de brandweer kwamen ter plaatse. De bestuurder, die onder invloed was van alcohol, werd samen met een 19-jarige passagier toch afgevoerd naar het ziekenhuis.

Lees het hele verhaal in Gazet van Antwerpen.

Dennis Van Damme


Foto's Joris Herregods
Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio