Lijst Open Vld eindelijk volledig

Open Vld worstelde met de zestiende plek op de lijst. Met Kristl De Vuyst is dat probleem eindelijk opgelost.

Picqueur Johan

Kristl De Vuyst (39) is getrouwd met partijsecretaris Frank Masselis. “We hebben gezocht naar zo sterk mogelijke kandidaten”, zegt voorzitter Dirk Poppe. "Kristl past perfect in die filosofie. Haar engagement in het bestuur van OKO en in de ouderraad van de Kouterbasis, past in ons streven om de nood aan kinderopvang in Zele te lenigen, en zo de jonge gezinnen en het werken in Zele aan te moedigen.”

Burgemeester Patrick Poppe trekt de lijst en gaat vol voor de burgemeesterssjerp. "Ik geloof ten volle in een volgende legislatuur", zegt hij.

Patrick Poppe wordt op de lijst gevolgd door gemeenteraadslid Sabine Hoogewijs en eerste schepen Daniël De Keyser. Daarna volgen schepenen Dirk De Mey en Geert Roosenboom. Zetelende gemeenteraadsleden Frans D’Hollander, Claire Claeys en Marc Verberckmoes vervolledigen de top acht. Onderin vinden we schepen Marc Van Miegroet terug. Schepen Rita De Block en Rita De Beule staan net boven hem. Ruben De Keyser, zoon van, staat op de achttiende plaats. Meer jong geweld volgt na hem met onder meer Charlotte Praet (18), Anja De Vis en Jurgen Steeman.

FOTO: Lijsttrekker burgemeester Patrick Poppe verwelkomt laatkomer Kristl De Vuyst

JoP

MEER OVER Open VLD

Meest gelezen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio