Lijsttrekker Marleen De Backer is strijdvaardiger dan ooit

Lijsttrekker Marleen De Backer is strijdvaardiger dan ooit

Lijsttrekker Marleen De Backer is strijdvaardiger dan ooit

Print
Districtsschepen voor openbare werken Marleen De Backer (O-VLD) nodigde een aantal partijleden en vrienden uit voor een aanmoedigingsdrink. Op zich niet zo bijzonder daar De Backer de verkiezingslijst zal trekken.
Maar de districtsschepen is onlangs ziek geworden. Er werd bij haar kanker vast gesteld. De Backer heeft een behandeling van 11 weken in het hospitaal ondergaan. Ze is nu enkele dagen thuis en moet binnenkort een tweede behandeling van 4 weken volgen. Het was voor De Backer dan ook een gelegenheid om haar mensen nog eens extra aan te moedigen voor de komende verkiezingen.

Marleen De Backer toonde zich strijdvaardig als altijd. Zij somde op waar de partij werk van wil maken. De Backer: "Wij blijven ons inzetten voor het openbare domein. Zowel de bebloeming van straten, maar evengoed de heraanleg van straten en dan vooral de voet- en fietspaden." De schepen wil ook dat een aantal gewestwegen onder bevoegdheid van stad en district zullen komen. "Dan kunnen we zelf beginnen met de broodnodige heraanleg van de Herentalsebaan." verduidelijkte De Backer. Verder wees zij ook op de voltooiing van Park Groot Schijn en de heraanleg van een aantal pleintjes waar zowel jongeren als senioren hun plaats moeten kunnen vinden.

Tenslotte kondigde De Backer aan dat de lijst zo goed als klaar was. "Een evenwichtige lijst met toch ook 7 zelfstandigen." Opgemerkte gast was minister Turtelboom die speciaal naar Deurne kwam afgezakt om de schepen een hart onder de riem te steken.

Wilfried Defillet

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio