Deejays bezetten vierde podium Maanrock

De affiche van het vierde Maanrockpodium is bekend. Met de steun van Alken Maes mogen op de Wollemarkt deejays hun ding doen. Ze speelden reeds in grote discotheken, en op festivals zoals Pukkelpop, Tomorrowland en Reggae Geel.

Sven Van Haezendonck

De belangstelling voor de Maes DJ-stage was fenomenaal: bijna honderd ervan deejays boden zich aan. Daarvan werden er uiteindelijk elf geselecteerd. Op zaterdag 25 augustus zijn dat Axel Haube (Ministry Of Sound, Café d'Anvers) & Jerry May (Push It Records, Café d'Anvers) om 18u, Tomhas (Circo Inferno) om 19u, Kid Am (Release Sustain)& Gabbi Lopez (Release Sustain, Bad Animal) om 20u, en Axel Haube en Jerry May mogen om 22u ook afsluiten.

Zondag 26 augustus wordt er al gestart om 17u met Crucial P (Reggae Geel, Polé Polé). Daarna volgen Funktastix (JIM TV Festival, Noxx) om 18u, Raudio (Noxx, Café d'Anvers) om 19u, DJ Kurt (Rio Club, Radio Reflex) om 20u, Wiftrixx (Marktrock) om 21u en Miss Polska (Pukkelpop, Culture Club) om 22u.

Opvallend: Axel Van Deyck alias Axel Haube (foto) mag twee keer de stage inpalmen. De jonge Mechelaar begon al met draaien op zijn veertiende. Toen hij zestien was, werd hij resident in Salle Noire van de Antwerpse discotheek Noxx. Hij werkt samen met Jeremy Van Keer alias Jerry May, die zijn liefde voor de draaitafel opnieuw ontdekte. Hij speelde op Tomorrowland.

SVH

Foto Patrick HattoriMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio