Tomas De Soete en Guy De Pré zijn topacts op Pukema Plage

Tomas De Soete en Guy De Pré zijn topacts op Pukema Plage

Tomas De Soete en Guy De Pré zijn topacts op Pukema Plage

Print
Puurs - De voorverkoop voor het nieuwe festival Pukema Plage op vrijdag 14 en zaterdag 15 september is van start gegaan. Topacts zijn deejaysets van voormalig Studio Brussel-presentator Tomas De Soete en De Pré Historie Live.

Pukema Plage is de opvolger van Pukema Rock. Het vindt plaats in de sport- en evenementenhal. Op zaterdag komt Tomas De Soete plaatjes draaien, samen met zijn jeugdvriend Turbo Dave. Andere gasten zijn onder meer DJ Pipse en TLP. Op vrijdag richt Pukema Plage zich op een breder publiek met de komst van De Pré Historie van Radio 2. Presentator Guy De Pré haalt dan de grootste dansbare klassiekers uit zijn platenbak. Ook de groep Kings Of Pop, met onder meer zanger Coco Jr., zal optreden.

Strand

Voor de sport- en evenementenhal leggen de organisatoren een groot strand aan met hangmatten, een cocktailbar, een beachbar en andere exotische attracties. Op het strand wordt ook eten geserveerd, zoals pizza, pasta, wokgerechten en frietjes. Tickets kosten in voorverkoop zowel voor vrijdag als voor zaterdag tien euro. Ze zijn te verkrijgen bij de leiders van de jeugdbeweging KSA, bij STS-computers in Puurs en bij Tan Tan Heren in Bornem. Aan de kassa kosten de tickets dertien euro.

Het festival Pukema Rock zou in 2013 opnieuw doorgaan, maar wellicht niet meer in september.

CWil

Foto: Thomas Legrève

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio