Karel Van Eetvelt sluit overstap naar Bornemse politiek niet uit

Karel Van Eetvelt sluit overstap naar Bornemse politiek niet uit

Karel Van Eetvelt sluit overstap naar Bornemse politiek niet uit

Print
Gedelegeerd bestuurder van UNIZO Karel Van Eetvelt sluit niet uit dat hij ooit in de gemeentepolitiek van Bornem stapt. Dat zegt Van Eetvelt in een interview dat zaterdag in Gazet van Antwerpen verschijnt.

"Een functie als burgemeester of schepen is niet te combineren met mijn huidige job als gedelegeerd bestuurder van UNIZO. Maar als een van de volgende bestuursploegen er een zootje van maakt, overweeg ik wel om in de lokale politiek te stappen. Vandaag vind ik dat het bestuur zijn werk wel naar behoren doet, dus er is nog geen nood om me er nu al voor te engageren. Maar ooit komt het er misschien wel van", zegt Karel Van Eetvelt.

Karel is de zoon van Jozef Van Eetvelt, die bijna veertig jaar burgemeester van Bornem was. "Natuurlijk zullen er altijd klachten zijn over een tegel die scheef ligt of een riolering die niet goed werkt. Een gemeente is nooit perfect. Maar mensen beseffen soms niet hoe luxueus het hier is. Het werk van mijn vader maakt me extra fier. Ik word opstandig als iemand één kwaad woord over deze gemeente zegt."

Het volledige interview staat zaterdag in Gazet van Antwerpen.

CWil

Foto: PN

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio