Seks & Relaties

"Faken is het ergste wat je kan doen"

Print

Faken is het ergste wat je kan doen

Vrouwen die hun manlief niet zo best vinden in bed, kunnen dat toch maar beter verbergen. Het laatste wat je mag doen is faken, zo blijkt.

De Nederlandse sexpert Ian Kerner gelooft er sterk in dat faken het allerslechtste is wat je kan doen in een relatie. "Vaak wordt gedacht dat ondermaats zijn de grootste angst is van een man, maar dat is onterecht. Voortijdige ejaculatie, geen rectie, niet over de juiste techniek beschikken, dat zijn de manieren waarop mannen seks vrezen. Niets is belangrijker voor hen dan het bevredigen van de vrouw die ze graag zien en daarmee alle prestaties van voorgaande mannen voorgoed uitwissen", aldus Kerner in Cosmopolitan.

"In het ergste geval gaat hij zich zelfs afvragen of jouw orgasme wel echt is. Dit soort zelfopgelegde druk en onzekerheid blijft uiteraard niet zonder gevolgen voor het libido en kan erectiestoornissen opleveren. Het is voor hem heel belangrijk om positieve feedback van een vrouw te krijgen. Zeg hem dus wat je plezierig vindt, zodat dat orgasme er na een tijdje wel komt. Fake nooit! Dat is het ergste wat je kan doen."

Photo News

NIET TE MISSEN