TRVL-Wedstrijd met diamant als inzet

Print
Boom - Nog tot half september duurt de wedstrijd "Rupelstreek-Vaartland schittert" van Toerisme Rupelstreek-Vaartland, waarmee u als hoofdprijs een diamant kan winnen.
De wedstrijd is half april gestart. Tijdens het toeristisch seizoen is en wordt in elke nieuwsbrief een wedstrijdvraag gepubliceerd die betrekking heeft op de regio Rupelstreek-Vaartland. De vragen zijn eenvoudig op te lossen aan de hand van de artikels uit de nieuwsbrief of informatie van de website van TRVL. "Aan het stijgende aantal abonnees op onze nieuwsbrief te zien, zijn er heel wat gegadigden voor dit schitterende kleinood. Wie nog zin heeft zijn/haar kans te wagen, kan er nog instappen. De hoofdprijs van deze wedstrijd, een prachtige diamant is niet toevallig. Tot de tweede helft van de 19de eeuw bloeide de diamantindustrie in de regio rond Boom", zegt Chris Ceuppens, voorzitter TRVL.

Inschrijven op de online-nieuwsbrief van TRVL levert u de reeds gestelde wedstrijdvragen op. Ook het wedstrijdreglement is er op terug te vinden. De antwoordformulieren moeten ten laatste maandag 1 oktober om 16u in het bezit zijn van Toerisme Rupelstreek-Vaartland vzw. "De prijsuitreiking vindt plaats op woensdagavond 24 oktober in het gemeentehuis te Niel. De winnaar wordt persoonlijk verwittigd. Deze wedstrijd loopt in samenwerking met Antwerp World Diamond Centre", besluit Ceuppens. www.TRVL.be.

Jan BOEY

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio