Tiende verjaardag Schorremorrie met extra activiteiten

Print
Boom - Het Kinderfestival Schorremorrie viert op zondag 19 augustus zijn tiende verjaardag. Speciaal hiervoor staan nieuwe workshops en poëzietheater op het programma. Voor de allerkleinsten is er de kleuterkriebeldroom.
"Dat het een onvergetelijke editie wordt, staat nu al vast", laat Ianthe Quireyns (De Schorre) alvast weten. Zo is de studio 100 (live) band met een swingend programma klaar met alle bekende studio 100 hits van de Mega Mindy, K3, Piet Piraat en de Kabouter Plops van deze wereld. Kortom een wervelende show voor jong en oud met een gastoptreden van Merel (Amika).

Nieuw voor deze tiende verjaardag is de Theatervoorstelling ?De Korte zoen'.
Een poëtische voorstelling met speelse en eenvoudige gedichten over emoties uit de kindertijd, naast kajakinitiaties op de vijver. De ?kleuterkriebeldroom' is een apart hoekje voor de allerkleinsten (1,5 tot 4 jaar). Wie actief wil deelnemen aan workshops heeft de keuze uit: cupcakes maken, ballonplooien, zeepbellen blazen, kralen maken of de workshop playmaïs met als thema bouw uw eigen kasteel.

De andere attracties die de regelmatige bezoeker kan beleven zijn springkastelen, ponyrijden, go-cars, circusinitiatie, trampolinespringen, brandweerparcours, minigolf, waterfietsen, kindermolen, zweefmolens, kindergrime, choppers, eendje vissen, ballenbad, rups, volksspelen, spidertrampoline, braakballen pluizen, waterraketten wegschieten, klimmen, speleobox, via ferrata, death ride, enz. "Ook de mama's en papa's zullen net als hun kinderen niet stilzitten. Zij kunnen genieten van de randanimatie en zich tegoed doen aan enkele hapjes en sapjes. En wie met de fiets komt, krijgt een leuke verrassing", weet Ianthe Quireyns.

Afspraak zondag 19 augustus van 13 tot 18 uur in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1. Toegang 4 euro en 3 euro voor leden van de gezinsbond, Provaleden, Natuurpunt en grabbelpashouders. Wie jonger is dan 3 jaar mag er gratis in. www.deschorre.be.

Jan BOEY
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio