Lichaam Daerden pas donderdag in België

Lichaam Daerden pas donderdag in België

Lichaam Daerden pas donderdag in België

Print
Het stoffelijk overschot van Michel Daerden zal uiteindelijk niet woensdag maar donderdag in de loop van de dag naar Ans worden overgebracht. Het lichaam wordt naar het huis gebracht waar Daerden woonde voor hij naar Saint-Nicolas verhuisde.

De familie van Michel Daerden zal donderdag in intieme kring afscheid nemen. Daarna zullen de deuren worden opengesteld en kan iedereen die dat wenst een laatste groet brengen aan de gewezen minister. Dat kan van donderdag 9 tot zondag 12 augustus telkens tussen 17 en 19 uur in de woning op de rue de Loncin 175. De familie vraagt om deze uren te respecteren.

Op maandag 13 augustus vindt de uitvaart plaats. De publieke afscheidsceremonie wordt van 9 tot 10 uur gehouden in het Luikse funerarium Robermont. In familiekring zal een urne met daarin de as van de voormalige politicus worden bijgeplaatst in het familiegraf.

Daerden overleed op 5 augustus in een ziekenhuis in Fréjus (Frankrijk), waar hij ten gevolge van een dubbele hartaanval tien dagen in een kunstmatige coma werd gehouden.

Nu in het nieuws