Johnny Depp en Vanessa Paradis blijven goede vrienden

Johnny Depp en Vanessa Paradis blijven goede vrienden

Johnny Depp en Vanessa Paradis blijven goede vrienden

Print
Johnny Depp en Vanessa Paradis zullen geode vrienden blijven in het belang van hun kinderen. Het koppel kondigde in juni het einde van hun 14 jaar durende relatie aan.

De hele familie besteedde onlangs nog samen tijd in hun herenhuis in het zuiden van Frankrijk, ver van Hollywood. Ze zouden elkaars handen vast hebben gehouden. "Ze zijn allebei opgelucht dat ze het zo goed met elkaar kunnen hebben. Johnny en Vanessa maakten zelfs grapjes", vertelt een bron. Ook al vertonen ze publiekelijk hun wederzijdse affectie, zijn er geen plannen voor een eventuele verzoening. Ondanks de geruchten dat de Pirates of the Caribbean-acteur vorige maand beweerde terug samen te willen zijn met zijn ex-geliefde, en haar een antieke gouden hangertje als cadeau gaf met de tekst 'mijn hart is altijd bij je' gegrift.

Beide ouders willen aan hun twee kinderen, Lily-Rose (13) en Jack (10) tonen dat ze ondanks hun scheiding nog steeds een sterke familie zullen blijven. "Familie is heel belangrijk voor Johnny", maakt een vriend van het gezin duidelijk. "Zijn kinderen betekenen alles voor hem."

Foto Martin Bureau

Het koppel tijdens het Filmfestival van Cannes in 2010

MEEST RECENT