Vrouw vreest voor infectie na tatoeage met Groupon-bon

Vrouw vreest voor infectie na tatoeage met Groupon-bon

Vrouw vreest voor infectie na tatoeage met Groupon-bon

Print
Een bezoek aan de tattooshop liep faliekant af voor de Nederlandse Debora Zuur. Kortingsdienst Groupon prees haar de zaak aan voor slechts 89 euro. Het ongelukkige slachtoffer beleeft “slapeloze nachten”, nu ze denkt door een besmette naald te zijn bewerkt.

Als verjaardagsgeschenk kochten collega’s van de Rotterdamse Debora Zuur haar een waardebon bij de online prijzenklopper Groupon, geldig voor twee uur tatoeëren bij Nova Rotterdam. Toen Debora er afgelopen zaterdag aankwam, bleek het niet om een tattoozaak, maar om een kapsalon te gaan.

Debora, die een lotusbloem en haar voornaam in Arabisch schrift op de onderbuik wilde, had toen nog niets in de gaten. Maar van zodra de tattooartiest begon, kreeg ze argwaan. “Normaal wordt de afbeelding eerst met stift uitgetekend, nu niet.” Toch liet Debora begaan, met als resultaat: een kleutertekening.

“De klungelaar liet zelfs zijn pen vallen, met de punt recht op mijn buik”, jammert ze. Op dat moment vluchtte ze weg. Eenmaal thuis, sloeg de paniek toe. Debora huivert voor de gedachte dat de tattoonaald niet was ontsmet. “Hopelijk word ik niet ziek”, piekert de Rotterdamse. Ze liet zich ondertussen testen op hiv.

Om meer schade te voorkomen, stuurde Debora een klachtenmail naar Groupon. Haar noodkreet werd aanvankelijk genegeerd. Pas door getuigenis op een radiostation ondernam de kortingsdienst actie. Ze vinden het daar “heel vervelend en betalen de schade terug.” Voorlopig neemt Groupon ook alle aanbiedingen voor tatoeëersessies uit circulatie.

DF

Nu in het nieuws