Atlete Anja Smolders staat opnieuw op CD&V-lijst

Print

Atlete Anja Smolders staat opnieuw op CD&V-lijst

Oud-atlete Anja Smolders (39) staat net al als zes jaar geleden op de CD&V-lijst voor de gemeenteraadsverkiezing in Duffel. Ze krijgt de 21ste plaats.

"De gemeente Duffel heeft de voorbije jaren enorm veel geïnvesteerd in de vernieuwing van haar bestaande sportinfrastructuur", zegt Anja Smolders. "Denk maar aan het hele vernieuwingstraject dat het gemeentelijk sportcentrum aan de Rooienberg doorlopen heeft met nu als klap op de vuurpijl de start van de bouw van een grote sporthal. Met deze bouw komt de gemeente tegemoet aan de verzuchtingen van talrijke sportclubs in Duffel. Ik wil mij inzetten om van Duffel meer dan ooit een sportieve gemeente te maken"

Anja Smolders, ooit Belgische kampioene, sleepte bij Duffel Atletiekclub heel wat records in de wacht, onder andere op de 3000, 5000 en 10.000 meter met in totaal 65 titels, waarvan 35 Belgische titels, vooral in de cross.

Samen met Smolders stelt CD&V, althans naar eigen zeggen, een nieuwkomer van formaat voor, namelijk Johan Kempener. Hij maakt al lang deel uit van het bestuur van turnkring Oefening Geeft Kracht. Kempener staat op de 23ste plaats.

Chris VAN ROMPAEY

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio