Donkfeesten beginnen voor het eerst met kinderfuif

Donkfeesten beginnen voor het eerst met kinderfuif

Donkfeesten beginnen voor het eerst met kinderfuif

Print
Lier - Voor de 83ste keer vinden in en rond de feesttent aan het Galgeveld in Lier weer Donkfeesten plaats. Ze beginnen vandaag om 18u met een nieuwigheid, namelijk een Kids Party.
"Dj Da Bartman speelt de foute ambiancemuziek waarvan kinderen houden. Als de fuifnummers in spe huiswaarts keren om over hun eerste Donkuitstap te dromen, nemen om 21u de geroutineerde party-animals over met ?de Foute Frijdag Party'. Zwart en wit is opnieuw de dresscode. De danseressen en dansers van de Dance Mania Company staan borg voor een dikke kers op de discotaart. Wie graag in de luwte verpoost, kan van op afstand al het discogeweld vanuit de lounge-corner gadeslaan", vertelt voorzitter Jef T' Seyen.

"Ook op zaterdag 4 augustus beginnen we met iets nieuws, namelijk het Donk Schlagerfestival met het schlagerorkest Bar Sanseveria en liveoptredens van David Vandyck en Sam Gooris."

"Op zondag 5 augustus laten we het vanaf 14u op de Donk zomeren. De bezoekers, jong en oud, kunnen zich onderdompelen in een bad van animaties.
Elke vierkante meter van de Donkweide is omgetoverd tot een kinderparadijs met niet minder dan tien springkastelen. Voor diverse hoevedieren, grime, vis- en ballenkramen vinden we ook nog een plaatsje. De Gipsy Horses Rodeo Show (16u) is een eerste hoogtepunt", garandeert Jef T' Seyen.

"Wie zijn buik hoort grommen, kan vanaf 16u aanschuiven voor de Super-Donk BBQ. Inschrijven hoeft niet en u betaalt slechts twaalf euro. Het amusementsorkest Nothing Special speelt vanaf 18u in de feesttent als opwarmer voor dé vedette van deze Donkfeesten: niemand minder dan Kato, die om 22u optreedt", verklapt T' Seyen.

De toegang is drie dagen lang gratis.

Info: www.donkvrienden.be

Chris VAN ROMPAEY

Foto: Patrick Hattori
vlnr. Jef T'Seyen, Johan De Gucht, Louis Mariën
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio