Zaterdag Antwerps veulenkampioenschap in Pulderbos

Nu zaterdag 4 augustus organiseert BWP Gewest Broechem het Antwerps Veulenkampioenschap reeds voor de achtste keer plaats in Pulderbos op het LRV-terrein aan de Kleinheide.

Op 4 augustus is het weer zover. Dan komen vanuit alle hoeken van België de veulens afgezakt naar Pulderbos, vergezelt van hun trotse fokkers, op zoek naar de hoogste eer die ze in hun prille bestaan kunnen behalen.

Reeds voor de 8ste keer organiseert BWP Gewest Broechem het Antwerps Veulenkampioenschap. Net zoals andere jaren worden er reeksen voorzien voor springpaarden, dressuurpaarden en ponys, beoordeelt door een vakkundige jury.

En net zoals voorgaande jaren is er een prijzenpot voorzien van 5000 euro, die wordt verdeelt over ALLE fokkers. Ook de website www.veulenskopen.be

is nog steeds ter beschikking. Bovendien zal BWP Auction Antwerp dit jaar nog enkele veulens selecteren tijdens het kampioenschap! Tenslotte is er ook de mogelijkheid u veulen te laten schetsen door de BWP-veulencontroleur.

Om ervoor te zorgen dat de toeschouwers niet moeten missen van de Olympische spelen, wordt er een groot scherm geplaatst.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio