Tieners vliegen uit achtbaan

Tieners vliegen uit achtbaan

Tieners vliegen uit achtbaan

Print
In een attractiepark in Leicester, in Engeland raakten zaterdag twee tienerjongens gewond nadat een wagon van een achtbaan viel. Danny Keogh (16) ligt op intensieve verzorging en Conor Baker (16) houdt er een gebroken neus en enkele gebroken tanden aan over. Dat schrijft The Daily Mail.

Een bezoekje aan een kermis liep bijna fataal af voor de twee jongeren. Ze besloten een ritje op de Mega Bounce Frog ride te maken, toen de wagon omsloeg en de tieners eruit vielen. Een van de jongens werd in de lucht gekatapulteerd, terwijl de andere verpletterd werd onder het karretje.

Omstanders werden opgeschrikt door het ongeluk. Er waren veel kinderen aanwezig op het moment van de feiten. Meteen nadat de rit werd stopgezet, haalden ouders hun schreeuwende kinderen uit de achtbaan.

'Nachtmerrie'

Zimran Ilyas maakte beelden van zijn vrienden. Per toeval legde hij het voorval vast op camera. De 18-jarige geloofde niet wat hij zag. "Mensen rondom mij schreeuwden en huilden. Ze bleven maar roepen dat ze de achtbaan moesten stoppen."

Jatinder Virdee bevond zich naast de attractie toen de 'nachtmerrie' begon. "Het leek wel een scène uit de horrorfilm 'Final Destination'. Ik haalde mijn nicht en neefje meteen uit de attractie. Ze waren behoorlijk overstuur."

Volgens de directeur van de kermis, Kennedy Bates, worden de attracties regelmatig gecontroleerd. "Onze eigen kinderen rijden erin, dus we zijn nog altijd in shock." De attractie werd inmiddels weggehaald. Maar verwacht wordt dat ze later opnieuw in gebruik zal worden genomen.

Bekijk het filmpje via dailymail.co.uk

Aysun Nebioglu Bron: Daily Mail

Nu in het nieuws