Spookrijder sterft bij botsing op Ring

Print

Spookrijder sterft bij botsing op Ring

Borgerhout - Op de Antwerpse Ring richting Nederland is zondagavond een zwaar verkeersongeval gebeurd ter hoogte van Borgerhout. Een personenwagen en een mobilhome kwamen er iets voor middernacht met elkaar in aanrijding. Elders op de Ring en op de A12 in Aartselaar gebeurden er diezelfde nacht ook nog ongevallen.

Het ging om een spookrijder, een 67-jarige man uit Schaarbeek, die met zijn oranje Honda Civic frontaal op de mobilhome botste. De bestuurder overleefde de klap niet.

De vier inzittenden van de mobilhome, een Duits koppel met hun twee kinderen, raakten zwaargewond. Ze zouden niet in levensgevaar verkeren.

Door het ongeval waren vier van de vijf rijstroken richting Nederland versperd. Er stond een file vanaf Antwerpen-Zuid. Rond vier uur was de rijbaan weer vrij, maar toen gebeurde er een ongeval op de Ring ter hoogte van Berchem.


Was u getuige van het ongeval? Of kent u iemand die het heeft zien gebeuren? Laat het ons dan weten via hier@reageren.be. Gelieve uw telefoonnummer erbij te vermelden.


Andere ongevallen

De Wegpolitie had voorbije nacht meer dan de handen vol met ongevallen. Twee keer gebeurden ongevallen waarbij de bestuurder een positieve ademtest aflegde.

Om 1.24 uur op de A12 in Aartselaar richting Antwerpen knalde een personenwagen op de vangrail. Over een afstand van twintig meter werd de vangrail vernield en de auto kwam meters verder op z'n dak terecht. Het voertuig had onderweg de ophanging verloren en de motor. Toch hield de bestuurder er maar lichte verwondingen aan over. Zijn passagier kwam er zonder een schrammetje vanaf. Die wachtte zelfs niet op de komst van de politie en de hulpverleners en ging te voet naar huis. De bestuurder legde een positieve ademtest af.

Iets na 4.00 uur gebeurde op de Antwerpse Ring in Berchem richting Nederland een soortegelijk ongeval. Een Nederlandse bestuurder knalde met z'n wagen op de betonnen middenberm. Hij legde ook een positieve ademtest af.

Foto BFM

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio