Cultuurcafé De Foyer verkoopt uw oude spulletjes

Wie zijn nog oude, bruikbare spulletjes kwijt wil, kan ze volgende maand verkopen in de zaal van cultuurcafé De Foyer aan de Frederik Peltzerstraat 15 in Lier.

Van Rompaey Chris

"Het concept is bekend van ecoshop en troc.com, maar voor Lier is het uniek.

Wie iets wil verkopen, kan dit ons vanaf nu bezorgen. Enige voorwaarde: het moeten spullen zijn die nog verkoopbaar zijn en dus geen rommel dat eigenlijk voor het containerpark bestemd is. De eigenaar bepaalt zelf de prijs. Op alles wat verkocht geraakt vragen we 50 procent commissie indien de verkoopsprijs minder dan vijftien euro bedraagt, en 30 procent als de verkoopsprijs hoger ligt dan die vijftien euro", vertelt Jo Liekens.

"Raken je spullen niet verkocht, dan ben je ons natuurlijk geen geld verschuldigd. Alles wat op 31 augustus niet verkocht is, veilen we op 1 september, tenzij de eigenaar vooraf liet weten dat hij geen afstand van zijn goederen wil doen. Op de veiling rekenen we 50 procent commissie voor alle goederen aan. Alles wat op 6 september nog in de zaal staat, laten we door kringloopwinkel Opnieuw & Co opruimen", zegt Jo Liekens.

Goederen kunnen op weekdagen tussen 10 en 12u geleverd worden en in het weekend van 10 tot 11u. De verkoopzaal is vanaf 1 augustus dagelijks open van 12 tot 20u, met uitzondering van de sluitingsdag op dinsdag.

Info: 03.480.05.80, www.foyer-lier.be

Chris VAN ROMPAEY

Foto Dirk Vertommen

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio