Twilight-actrice Kristen Stewart bedroog liefje Robert Pattinson

Amerikaanse roddeljournalisten moeten gisteren steil achterover zijn gevallen toen ze hun mailbox checkten. Na geruchten dat filmster Kristen Stewart haar ‘Twilight’-collega Robert Pattinson had bedrogen met een getrouwde regisseur, stuurde de actrice prompt een persbericht uit waarin ze haar spijt betuigt.

tmas

Een van Hollywoods meest geliefde acteurskoppels staat op springen. Doorgaans zwijgen zulke sterren in alle talen over hun relatieproblemen, maar Kristen Stewart besloot het woensdag helemaal anders aan te pakken. Nadat lasterlijke foto’s van haar en de getrouwde regisseur Rupert Sanders uitlekten, verstuurde Stewart een persbericht: ‘Het spijt me heel erg dat ik de mensen in mijn nabije omgeving, en al wie hierdoor wordt geraakt, pijn heb gedaan. Een moment van onbezonnenheid heeft het belangrijkste in mijn leven in gevaar gebracht: Rob (Robert Pattinson, red.). Ik hou van hem, ik hou van hem, het spijt me zo.’

Even later reageerde ook de overspelige Rupert Sanders, regisseur van de film ‘Snowwhite and the Huntsman’ waarin Stewart acteerde: ‘De pijn die ik mijn familie heb bezorgd is verschrikkelijk. Ik hoop dat we hier samen doorkomen.’ De man is getrouwd en heeft twee kinderen.

Robert Pattinson, die al vier jaar een relatie heeft met Kristen Stewart, houdt voorlopig wijselijk z’n mond.

AnSm Foto EPA

Nu in het nieuws