Drie dagen leute en plezier op Kerselaerkermis

De Kerselaervrienden organiseren dit weekend hun jaarlijkse Kerselaerkermis.

Van Rompaey Chris

Alle activiteiten vinden plaats in en rond de feesttent aan Hoog-Lachenen in Lier.

De wijkkermis begint op vrijdag 27 juli met enkele vaste waarden. Zo is er een avondwandeling van tien kilometer door het landelijke Lier. Vertrekken kan tussen 18 en 21u. Wie liever in de feesttent blijft, kan vanaf 20u aan de kaartprijskamp deelnemen. "Derde mogelijkheid is de pokeravond waarvoor ter plaatse vanaf 19u kan ingeschreven worden ", zegt voorzitter Marc Op de Beeck.

De Kerselaervrienden beloven een hoogtepunt aan ambiance op zaterdag 28 juli met optredens van Yves Segers (21.30u), Wim Leys (22u), Sugarfree (23u) en Garry Hagger (middernacht).

De derde kermisdag, zondag 29 juli, begint al om 8u met een rommelmarkt.

"Het aantal standhouders blijft elk jaar groeien. We zitten nu aan bijna 400 deelnemers", glundert Marc Op de Beeck. De rommelmarkt duurt tot 16u.

"Ons animatieprogramma begint zondag om 13u. In de tent zorgt zanger Eddy Mars weer voor het entertainment. Buiten verrast een clown de kinderen met goochelacts en ballonnen. Op een speciaal parcours kunnen kinderen met kinderquads rijden. Kelvin van Ketnet zorgt vanaf 16u voor een geweldige kindershow. Op hetzelfde moment zorgen The Thunderguys voor een paardenstuntshow", vertelt Op de Beeck.

's Avonds staan nog allerlei optredens gepland: Ian Thomas (20u), Cookies & Cream (21u) en Sylver (23u). De toegang is drie dagen lang gratis.

Info: www.kerselaerkermis.be

Chris VAN ROMPAEY

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio