Overlijden neef houdt David Guetta niet weg van Tomorrowland

De neef van David Guetta is dood teruggevonden in zijn villa in Ibiza. De veertigjarige dj Samuel Guetta was een grote naam in het nachtleven. Toch gaat het optreden van David Guetta op Tomorrowland nog altijd door zoals gepland.

anebioglu

Donderdagnacht zou Samuel thuis onverwacht gestorven zijn. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Sinds 2008 stond de dj aan het hoofd van Cadenza records. Maar bij het grote volk was hij vooral bekend als de oprichter van de muziekwebsite Ibiza Voice. Samuel laat een vrouw en twee jonge kinderen achter.

Even werd gevreesd dat het optreden niet zou doorgaan. Maar fans van David Guetta kunnen opgelucht ademhalen. Organisatrice van Tomorrowland Debby Wilmsen liet alvast weten dat het optreden doorgaat. "Zolang zij ons niets laten weten, verloopt alles nog volgens planning."

David Guetta deelde eerder dit jaar via een videoboodschap mee dat hij uitkijkt naar het Belgisch dancefestival. "Overal ter wereld waar ik kom, spreken mensen mij aan over Tomorrowland." Vanaf het begin kan het festival rekenen op de aanwezigheid van Guetta. Enkele jaren geleden annuleerde hij zijn optreden op de Love Parade vanwege het drama dat het leven kostte aan 19 mensen. Maar de dag daarna was hij terug aan het werk op Tomorrowland.

Aysun Nebioglu

foto:Belga