1 / 2

7 stoute zinnen die hij niet kan weerstaan

Dirty talk, het is niet voor iedereen weggelegd. En wanneer je een eerste poging doet, kan het vaak heel verkeerd aflopen. Daarom zetten wij enkele zinnen op een rijtje die hij nooit kan weerstaan.

mgeysmans

1) Wat wil je dat ik met je doe? Hem vragen wat hij wilt, windt hem enorm op en geeft je meteen een aanwijzing hoe stout hij echt wilt worden.

2) Je bent een geweldige kusser. Mannen zijn erg gericht op hun prestaties, wanneer je hen dus een complimentje over een van hun acties geeft voelen ze zich zelfverzekerder om verder te gaan en meer te proberen.

3) In tegenstelling tot vrouwen krijgen mannen niet zo vaak complimentjes over hun uiterlijk. Wanneer je hen vertelt hoe sexy je hun armen vindt, is dat een echte turn-on.

4) Ik wil je. Omdat de mate van opwinding bij vrouwen nu eenmaal minder zichtbaar is dan bij mannen, kan een zinnetje van tijd tot tijd dat hem verteld hoezeer je opgewonden raakt door hem geen kwaad.

5) Zet je lippen op mijn borsten. Door hem een commando te geven over een seksuele actie, zal hij nog meer opgewonden raken en je niet kunnen weerstaan.

6) Ik hou van het gevoel jou in mij te voelen. De eerste keer voelt voor hem altijd als een overwinning aan, iedere keer opnieuw. Hem dat gevoel nog eens beschrijven kan echt geen kwaad.

7) Ik vind het heerlijk om seks met je te hebben. Door zijn prestaties in bed te bevestigen en duidelijk te maken dat je het fijn vindt, zal hij sneller geneigd zijn om opnieuw het initiatief te nemen.

Photo News

NIET TE MISSEN