1 / 2

Ex-man Betty gebruikt haar naam en foto om eigen zaak te promoten

Betties in Blankenberge moest het paradepaardje worden van Betty. Haar man Bart was stille vennoot. Maar al snel werd het roer omgegooid en gaf Betty haar meerderheidsaandeel uit handen. Toen de relatie met Bart ook nog eens op de klippen liep, was het over en uit voor Betty in Betties. Met hartzeer nam de vrouw afscheid van de brasserie waar ze zo hard voor gewerkt had. Tot op 7 september. Want dan beweert haar ex-man Bart namelijk dat Betty een optreden zal verzorgen.

mgeysmans

7 september is ook nog net de 10de huwelijksverjaardag van Bart en Betty. Toeval?

"Mijn frank is pas onlangs gevallen. Ik organiseer die avond zeker niet met gemene bedoelingen of om odue wonden open te rijten, absoluut niet! Op 7 september zullen Betty en ik inderdaad precies tien jaar getrouwd zijn, maar voor mij is het een datum zoals een andere geworden", vertelt Bart in Dag Allemaal. De man maakt zich sterk dat Betty wel degelijk zal optreden. "Waarom zou Betty niet komen zingen in Betties? Ze is per slot van rekening aandeelhouder. Vorig jaar hebben we dit optreden al vastgelegd. Ik heb voor duizend euro flyers laten drukken. Betty heeft beloofd te komen. Nu moet ze niet terugkrabbelen", aldus de man in Dag Allemaal.

Op een andere reclamefolder van Betties wordt een foto van Betty gebruikt om de zaak te promoten. "Geloof me, dat is niet om mensen op het verkeerde been te zetten. Die foto werd vorig jaar al gemaakt en Betty heeft er geen bezwaar tegen dat hij nu voor reclame wordt gebruikt."

Bij Betty's management zijn ze formeel: "We weten van niets en dat optreden in Betties gaat absoluut niet door." Ook Betty is erg duidelijk: "Bart weet maar al te goed dat ik niet zal optreden in Betties, hij heeft zelfs allang een andere zangeres geboekt voor de avond. Ik kom zelf niet meer in Betties, behalve één keer, toen ik een brief ging brengen die voor hem bestemd was."

Archiefbeeld: Photo News

NIET TE MISSEN