CD&V stelt kandidatenlijst voor

CD&V is klaar met zijn verkiezingslijst voor 14 oktober 2012. Het is een lijst geworden met een mooie mix van zowel ervaring alsook aanstormend talent.

Robby Haemels

Chris De Veuster, kandidaat-burgemeester voor CD&V, is terecht fier over het team waarmee ze naar de gemeenteraadsverkiezingen trekt:

"Onze lijst bundelt ervaring en vernieuwing. Niet minder dan elf nieuwe kandidaten zetten vol enthousiasme hun schouders mee onder het project van CD&V. Deze verscheidenheid vinden wij eveneens terug als we kijken naar de verschillende leeftijdsgroepen. Met negen jongeren is onze toekomst verzekerd. Ook jonge ouders en senioren zijn vertegenwoordigd. Kandidaten uit alle bevolkingsgroepen : student, werknemer, zelfstandige, land-en tuinbouwer staan zij aan zij om ons hun verhaal te vertellen. Met deze verscheidenheid over de deelgemeenten heen, hebben wij een goed beeld over de zaken die mensen bezig houden, waar er leemtes zijn en nood is aan structurele oplossingen. " aldus Chris De Veuster.

CD&V Putte heeft een groep bijeengebracht die met veel energie en inzet een "plan" voor Putte uitwerken. Ons moto voor de gemeenteraadsverkiezingen is zeer duidelijk : Een Beter Putte voor iedereen".

Chris De Veuster is lijsttrekker, Roger Janssens duwt de lijst.

Rhae

Meest gelezen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio