Borgerhouts ex-districtsraadslid Mario Geys op VB-VBM-lijst

Borgerhouts ex-districtsraadslid Mario Geys op VB-VBM-lijst

Borgerhouts ex-districtsraadslid Mario Geys op VB-VBM-lijst

Print
De kartellijst van Vlaams Belang en Volksbelangen Malle krijgt stilaan vorm. Lijsttrekker is Pieter Van Boxel (VB). Op de plaatsen twee en drie staan oud-gemeenteraadslid Paula Wuyts en voorzitter Stefaan Eilers van VBM.
Op plaats vier vinden we de 25-jarige Daisy Matthijsen terug. Zij komt op voor jongeren die niet bij een jeugdbeweging horen. Daarnaast wil zij ijveren voor veiligheid in de uitgaans- en cafébuurten, en voor veilig feesten en fuiven in Malle.

Op de vijfde plek staat VBM'er Georges van Tiggelen. Hij is een gepensioneerd rechercheur bij de politie in Antwerpen. Hij neemt de veiligheid en de bestrijding van overlast en criminaliteit ter harte.

Ellen Lauwen prijkt op zes. Deze 30-jarige moeder van drie kinderen gaat voor een sterk gezinsbeleid en voor een premie voor moeders die er bewust voor kiezen om huismoeder te zijn in plaats van een carrière uit te bouwen.

De zevende stek is voor Mario Geys. Hij woonde jarenlang in het Antwerpse Borgerhout en was er lid van de districtsraad. Lijstduwers zijn de 86-jarige Lucia Moorkens en gemeenteraadslid Wouter Verresen. Ook VBM'er Stan Quirijnen van het actiecomité 'Weg in slechte staat', steunt de kartellijst. Uittredend gemeenteraadslid Bart Couttenye komt niet meer op. Hij blijft wel penningmeester van VB-Malle.

JAN VORSSELMANS

Foto: Patrick De Roo

Op de foto: Georges van Tiggelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio