Ariane Van der Borght vervangt Anissa Temsamani bij sp.a

Ariane Van der Borght vervangt Anissa Temsamani bij sp.a

Ariane Van der Borght vervangt Anissa Temsamani bij sp.a

Print
Ariane Van der Borght vervangt Anissa Temsamani (foto) op de lijst van sp.a Mechelen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Anissa Temsamani is omwille van professionele verplichtingen, voornamelijk in het buitenland, genoodzaakt om haar kandidatuur in te trekken.
De vijfentwintigjarige Ariane Van der Borght neemt plaats 41 in op de lijst.
Zij zet zich momenteel als actief lid van het ACV al in voor sociale thema¹s.

Ariane Van der Borght zal de sp.a-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vervoegen. Ze is actief bij het ACV en wil dit sociale engagement nu ook via de politiek naar buiten brengen. Deze ambitieuze vrouw is mama van zoontje Beau (3,5 jaar) en werkzaam in de buitenschoolse kinderopvang.

Mijn prioriteiten als actief lid van het ACV en jonge mama liggen voor de hand. Met mijn kandidatuur bij de gemeenteraadsverkiezingen wil ik nog meer ijveren voor sociale rechtvaardigheid op de werkvloer. Verder wil ik mij ook inzetten voor jonge gezinnen, zegt Ariane Van der Borght.

Caroline Gennez is blij met de nieuwe kandidaat. Het is een jonge en dynamische vrouw die barst van het engagement. Op haar 25 jaar heeft ze als jonge moeder, via het ACV en haar werk en al heel wat ervaring, zegt de uittredende Mechelse schepen.

LDN

Foto: Belga

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio