Luxe kost 9.900 euro

Print
Boom - Dreamville, de verblijfplaats voor zowat 35.000 festivalgangers van Tomorrowland biedt een twintigtal onder hen dit jaar een luxeverblijf. Twee 'mansions' zijn hiervoor in opbouw.
Een groep bestaande uit voornamelijk Engelsen en de anderen, voornamelijk Spanjaarden, zullen volgende week donderdag hun verblijf betrekken. "We zijn volop in opbouw. Wanneer ze donderdag toekomen zal alles echt piekfijn in orde zijn. Van een er rond opnieuw aangelegd terrein met grasmatten tot een goed gevulde koelkast met eten en drank. Ze mogen zich in de namiddag al aan een barbecue verwachten", vertelt Katrien Souveryns die dit deeltje van de 'camping' mee superviseert.

Het doorsnee kamperend volkje beschikt niet over zoveel luxe. Toch hebben ze de keuze uit enkele andere typische Tomorrowland formules. "Het overgrote deel verkiest met eigen tent te komen. Er zijn dit jaar een duizendtal tenten geboekt die kant en klaar staan opgesteld, compleet met matras en verlichting. Verder zijn er de relax-rooms voor twee met bed en verlichting en eenzelfde formule onder de naam relax-cabines voor vier personen", zegt Joris Beckers (ID&T). Gedurende vier dagen heeft Dreamville meer dan het dubbele aan inwoners dan de bevolking van Boom telt.

Jan BOEY
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio