1 / 2

"Een kind met twee papa's vind ik niet kunnen"

Jacky Lafon springt op de bres voor homo's. Samen met zanger Angelino nam ze het lied 'Liefde is Mooi' op waarmee ze het geweld tegen homo's wil aanklagen. "Ik doe dit voor alle holebi's, maar ook speciaal voor mijn broer Michel, die homoseksueel en motorisch gehandicapt is."

mgeysmans

"Ik zie die gasten graag. Ook op hun huwelijken word ik uitgenodigd. Raar hoor, als je twee mannen voor het altaar ziet staan. Maar ik vind het veel erger als ze in het openbaar kussen. Al zijn de meeste homo's tactvol genoeg om dat niet te doen. ik sta mijn man Guy toch ook niet midden op straat af te likken? Ik hou ook niet van dat verwijfde showgedoe en die parades waarop ze elkaar lopen te betasten", vertelt Jacky Lafon in TvFamilie.

"Twee mannen die een kind opvoeden, daar heb ik het moeilijk mee. Moet dat kindje dan later zeggen 'Ik heb geen mama, enkel twee papa's? ' Homo's kunnen vast fantastisch voor een kind zorgen, maar ik vind dat een kind een mama en een papa nodig heeft. Een kind met twee papa's vind ik niet kunnen."

Photo News

NIET TE MISSEN