Seks & Relaties

6 Tips: zo laat je hem langer meegaan in bed

Print

6 Tips: zo laat je hem langer meegaan in bed

Mannen die al snel uitgeput in de slaapkamer, het is geen onbekend iets voor heel wat dames. Te vroeg klaarkomen is dan ook een vaak voorkomend probleem bij heel wat koppels. Toch kan je er mee voor zorgen dat hij het langer volhoudt. Enkele tips:

1) Ademhaling: wanneer je opgewonden raakt, ga je sneller ademhalen, wat de opwinding enkel maar erger maakt. Laat je man daarom relaxen vooraleer hij van start gaat door hem ademhalingsoefeningen aan te leren. Door hem gedurende vijf minuten diep te laten inademen en dan weer uit te laten ademen gaat hij zich vanzelf kalmer voelen en het langer uithouden.

2) Orgasme: het is vaak moeilijk om samen op een gelijktijdig moment tot een orgasme te komen. Laat je man daarom je eerst via andere wegen tot een orgasme brengen, jullie zullen je beiden relaxter voelen. Bovendien raak je sneller terug opgewonden genoeg voor een orgasme eens je er al eentje gehad hebt.

3) Ook omgekeerd kan vorige regel werken. Als je je man eerst via andere wegen tot een orgasme brengt, kan je langer genieten van het echte voorspel en zal hij tijdens de seks ook minder snel tot een hoogtepunt komen.

4) Doe het in etappes. Stop even tijdens het vrijen om elkaar innig te kussen. Dit maakt de band tussen jullie beiden niet alleen groter, het zorgt er ook voor dat het orgasme bij hem er minder snel aankomt.

5) Hebben jullie echt een probleem met het te snel klaarkomen? Probeer het dan eens met een dikkere variant van condooms, daardoor wordt het gevoel minder en komt je man minder snel tot een hoogtepunt.

6) Er is één standje dat hij onweerstaanbaar vindt: het op zijn hondjes doen. Het zorgt ervoor dat zowel jij als hij op een snellere manier tot een orgasme kunnen komen, maar als je een langere vrijpartij wilt houden zijn het aloude missionarisstandje of de vrouw bovenop-stand betere technieken.

Photo News

NIET TE MISSEN