Dubbel quizplezier met Bart De Pauw

Dubbel quizplezier met Bart De Pauw

Dubbel quizplezier met Bart De Pauw

Print
Eén lanceert binnenkort twee nieuwe programma’s van Bart De Pauw. Naast de fictiereeks Quiz me quick komt er ook een nieuwe quiz.

Eén zit zonder zondagavondspel. VIER is aan de haal gegaan met De pappenheimers, het geesteskind van Tom Lenaerts. Laat nu net zijn vroegere partner-in-crime Bart De Pauw bezig zijn met iets nieuws om het gat op te vullen. Opnieuw een quiz, en net zoals bij De pappenheimers zal er gespeeld worden met onbekende duo’s die vlot van tong zijn en perfect op elkaar ingespeeld.

Hoe het precies in elkaar zit, is nog een geheim. Maar zeer binnenkort starten al de opnames. De uitzendingen zijn dan ook in de herfst te verwachten. Voor Bart De Pauw, wiens Kinderpuzzel en Kazakkendraaiers geen echte hoogvliegers waren bij het publiek, zal het erop of eronder zijn.

'Quiz me quick'

Maar hij heeft nog een geheim wapen achter de hand. Ook de fictiereeks Quiz me quick komt eraan. De lotgevallen van een clubje amateurquizzers waren tot voor kort al wekelijks te volgen op digitale zender Prime en oogstten veel bijval bij de kijker én de pers.

Eén zendt de reeks vanaf eind oktober uit. En geeft ze meteen promotie, dankzij het succes van Prime: Quiz me quick krijgt een plekje op zondagavond, en niet op een weekdag zoals eerst was gepland.

Met een dubbele portie Bart De Pauw geeft Eén aan dat de tv-maker één van de belangrijkste pijlers van het VRT-najaar zal worden.

Tom Vets
Foto Dirk Vertommen

MEEST RECENT