Terras van brouwerij Kempisch Vuur gaat zaterdag open

Terras van brouwerij Kempisch Vuur gaat zaterdag open

Terras van brouwerij Kempisch Vuur gaat zaterdag open

Print
Zandhoven - Wie een Kempisch Vuur wil degusteren aan de bron, kan vanaf zaterdag 21 juli terecht op het nieuw terras van brouwerij-stokerij Pirlot aan de Heistraat 3 in Zandhoven. "Het is de bedoeling dat wandelaars, fietsers en biertoeristen hier een Vuurke komen drinken en een hongertje kunnen stillen", zegt brouwer Guy Pirlot. "We gaan ook klein snacks serveren, zoals wat kaas of een croque. Tijdens de schoolvakanties zijn we dagelijks open vanaf 10u, uitgezonderd dinsdag. Buiten de schoolvakanties is het brouwerijterras open op woensdagnamiddag, vrijdagavond, zaterdag en zondag."
De bezoekers kunnen met zicht op de ketels van een Tripel of 3-Dubbel genieten. Echte brouwerijbezoeken, moeten apart worden aangevraagd.
Brouwerij-stokerij Pirlot moet hiermee een echte toeristische halte worden. Toerisme Provincie Antwerpen (TPA) legde onlangs de Gouverneur Kinsbergenroute al langs de brouwerij en ook de Consciencefietsroute zal er passeren. De thuishaven van het Kempisch Vuur ligt ook tussen een knooppunt van wandelroutes.

KMa

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio